FR | NL

biedt u een persoonlijk begeleiding aan en een adviserende hulp voor uw onderneming of organisatie

Voor werknemers van bedrijven en organisaties

Therapeutische ondersteuning tijdens crisis toestanden onder de vorm van persoonlijke of groepsgesprekken. Interventies op de werkplek of thuis volgens een vastomlijnd kader.

Opleidingen op maat
In samenwerking met de managers van het bedrijf.
Indien mogelijk na observatie op het terrein.

Onder de voorgestelde thema's :

• luistervaardigheid
• geweldloze communicatie
• slechtnieuwsmelding
• post-crisisbeheer en de rol van de mede-ondersteuners


Om tegemoet te komen aan de geuite behoeften, werk ik samen met een netwerk van geregistreerde psychologen en professionals in de psychosociale en paramedische sector in Wallonië, Brussel en Vlaanderen.

MIJN AANPAK

Is bedoeld om interactief te zijn en ieders waarden te respecteren.

Ik stel voor om samen met u, ruimte te geven die gereserveerd is voor creativiteit, leren, vooroordelen in te zien en te verwerken. U wordt uitgenodigd om privé of professionele gebeurtenissen om te zetten in constructieve ervaringen.

Middelen zijn in ieder van ons aanwezig. Ze kunnen ook binnen organisaties worden gemobiliseerd. Het is dus mogelijk om ze te laten groeien door authentieke relaties op te bouwen.

Jon Kabat-Zinn

Uittreksel uit "Waar u gaat, bent u"

Je kunt de golven niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen

Ervaring

Mijn expertise is gebaseerd op bijna 20 jaar ervaring, in de eerstelijns psychosociale hulpverlening. Het beheer van crisissituaties zoals fysieke/verbale aanvallen, incidenten op school, op het werk of in de privésfeer heeft mij toegelaten om mijn vaardigheden te ontwikkelen.• De diversiteit van deze situaties heeft ertoe geleid dat ik een publiek van verschillende leeftijden individueel of collectief heb begeleid, dit naar gelang de omstandigheden en de vraag.

• Naast de therapeutische zorg heb ik ook mijn vaardigheden ontwikkeld op het gebied van training en teamsupervisie.

• Tot slot heb ik, samen met andere professionals in het netwerk, verschillende samenwerkingsverbanden geleid binnen bedrijven uit verschillende sectoren: grootdistributie, bewakers, verzekeringsmaatschappijen, zikkenkassen en verzekeringsmaatschappijenMet dank aan Guy Pelsmakers

news image

Psycholoog en criminoloog, voorloper van de slachtofferhulp in België, die mij zijn passie voor de mens heeft doorgegeven.
GuyPelsmakers.be
Een vraag? Neem contact met mij op!Cabinet privé
Clos des Girolles, 2
1410 Waterloo

Centre les Digues
Rue des Digues, 18
1460 Ittre

Centre paramédical
Chaussée de Nivelles, 213G
1471 Genappe© 2019 Site créé et géré par JSI-Informatique